Kleine Man Grote Tour

Een ‘must have’ voor iedereen die ooit al eens met een fiets heeft gereden en voor wie houdt van een straf reisverhaal…

KLEINE MAN GROTE TOUR is het verslag van een veertiger die zijn jongensdroom waarmaakt. Een lees- en kijkboek vol humor en heroïek, met aan het eind een reeks gouden tips voor wielertoeristen die de Tour ooit zelf willen rijden.

Hoe zwaar is de Ronde van Frankrijk? Journalist, ex-roker en koersfanaat Jeroen de Preter nam de proef op de som en verscheen één dag voor het peloton aan de start van de Tour 2011. In zijn wiel volgde Jonas Lampens, fotograaf én soigneur. Drie weken en dik 3.400 zware kilometers lang overtroffen Jeroen en Jonas alle verwachtingen. Om op 23 juli gloeiend van trots op de, Champs-Elysées te arriveren.

Jeroen de Preter (1970) is journalist bij De Morgen. Hij houdt van koers, Bach, Beerschot, Boon en Berlijn. Jeroen heeft drie bloedjes van kinderen, een lieve vriendin en een handvol goeie vrienden. Jonas Lampens is zijn favoriete fotograaf.

Jonas Lampens (1981) is freelancefotograaf. Sinds 2006 verschijnen zijn foto’s met grote regelmaat in De Morgen. Jonas heeft een fantastische vriendin, een kat, twee kippen en net zoals zijn vader één paar zondagse schoenen.

Diep respect voor Jeroen die deze expeditie tot een goed einde heeft gebracht en voor Jonas die een briljante fotograaf is!

Meer info over het boek vind je hier of door op de cover te klikken

Jeroen de Preter en Jonas Lampens in De Laatste Show kan je hier bekijken: ‘Jeroen en Jonas is DLS’

Advertenties

2 gedachten over “Kleine Man Grote Tour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s